Home / Nieuws / Topmodel Gisele Bündchen is zwanger

Topmodel Gisele Bündchen is zwanger

Topmodel Gisele Bündchen heeft bevestigd dat ze zwanger is van haar tweede kindje. De geruchten gingen al een tijdje rond over dat het model zwanger zou zijn, maar in een interview met een Braziliaanse TV zender heeft ze dan eindelijk bevestigd dat ze vijf maanden zwanger is.

Gisele heeft een relatie gehad met Leonardo DiCaprio maar is uiteindelijk toch getrouwd met haar huidige liefde Tom Brady. Hij heeft al een vier jaar oude zoon uit een vorige relatie: Jack. Tom en Gisele hebben samen ook al een twee jarig zoontje genaamd Benjamin. Het is nog even wachten, maar de volgende is dus op komst!

About Glynnis

Check Also

Het meisje in de brief [recensie]

Het boek Het meisje in de brief ziet er mooi uit, sfeervol. En wanneer ik …