Een bijna 6 cm dik boek met meer dan 300 brasseriegerechten van de populaire Franse tv-kok Cyril Lignac. Van fijne hapjes en amuses voor een feestje tot lichte salades en vruchtensappen. Maar ook snel-klaar recepten voor drukke dagen en gerechten voor een beperkt budget.
Recensie
Met zoveel gerechten zit er zeker van alles tussen wat je zelf gaat maken. De gerechten zijn redelijk eenvoudig tot eenvoudig te maken wat ideaal is voor als je niet de grootste keukenprinses bent. Mochten de teksten van de recepten je nog niet verleiden om de keuken in te duiken, dan doen de pagina vullende foto’s van de gerechten dat zeker wel. Bij elke pagina die je omslaat, vind je links het recept en rechts het beeld van het recept. Dit maakt het boek, ondanks de dikte, zeer overzichtelijk. Je bladert letterlijk van recept naar recept.
Dit boek is een aanrader. Ook voor beginnende koks, dus zeker een goed cadeau voor studenten of voor een housewarming.
Over Cyrl Lignac
Cyril Lignac is een uiterst getalenteerde kok die o.a. Opleiding genoot bij Pierre Hermé en Alain Ducasse. Hij runt een restaurant en een bistro in Parijs en is ook een graag geziene tv-kok en televisiepresentator.
Aan tafel – Cyril Lignac
Kookboek, hardcover, 602 pagina’s, Lannoo
Bestel dit boek hier via Bol.com>>