Sneak Preview: Monsters University

Ken je ze nog? De twee monsterlijke vrienden Mike Wazowski en James P. Sullivan uit Monsters Inc.? Een onafscheidelijk duo, maar dat zijn ze niet altijd geweest. In Monsters University gaan we terug in de tijd, naar de periode voor alle belevenissen in Monsters Inc. Mike en Sulley zitten in de schoolbanken van de Monsters Universiteit. Daar leren ze hoe ze kinderen de stuipen op het lijf kunnen jagen. In deze film ontdek je hoe twee rivalen uiteindelijk de beste maatjes worden.

Monsters University 3D is een vrolijk en grappig avontuur. De film is geregisseerd door Dan Scanlon (Cars), geproduceerd door Kori Rae (Up, The Incredibles, Monsters Inc.) en draait vanaf 10 juli 2013 in de Nederlandse bioscopen.

 

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share