Home / Actie / Win / Reinigbare muurverf nu ook in kleur [WIN]

Reinigbare muurverf nu ook in kleur [WIN]

Het is zo ver, je kindje is toe aan een nieuwe kamer. Of de baby is op komst en het is tijd om de babykamer maar eens te gaan maken. Dan heeft de kamer natuurlijk wel leuke kleurtjes nodig. Histor is het merk dat er voor zorgt dat de kamer van je kleintje een groot succes wordt. Hiermee geef je namelijk kleur aan elke kamer.

En dat is niet het enige. Kinderen vinden het heerlijk om met hun vette handjes aan de muur te zitten. Dit probeer je natuurlijk te voorkomen, maar ze zullen je ooit wel een keertje te snel af zijn. Nou is dat soms goed schoon te maken maar soms blijft er toch iets achter op die muur, die ooit mooi wit was. En dan nog, meestal als het lukt om de vlek eraf te halen, zal de verf die op de muur zit (of zat) niet meer zijn zoals voorheen. Daarom heeft Histor nu een muurverf ontwikkeld die je wél kan reinigen zonder dat je iets van de verf aantast. Histors Reinigbaar Muurverf is in literverpakking verkrijgbaar in de kleuren Tin, Klei, Schors en Mimosa en in 2,5 literverpakking in wit, gebroken wit en warm wit.

Hoe werkt het?
Histor Reinigbaar Muurverf is zo ontwikkeld dat de vlekken die op de verf komen, niet diep in de verf doordringen. Dit is bij andere soorten verf namelijk wel het geval. Hierdoor dringt het niet in de verf in, en kun je alle vlekken weer gemakkelijk verwijderen. Daardoor is Histor Reinigbaar Muurverf geschikt voor alle kamers, waar geleefd mag worden.

Histor Reinigbaar Muurverf is vanaf nu verkrijgbaar bij Gamma en Karwei in Nederland.

WIN een Histor Reinigbaar Muurverf pakket
TrotseMoeders.nl mag 3 samengestelde Histor Reinigbaar Muurverf pakketten verloten onder haar lezers. Deze pakketten zullen bestaan uit een 2,5 liter pot witte verf en een 1 liter pot gekleurde verf naar keuze. Wil jij ook kans maken op zo een gratis pakket? Beantwoord dan in DIT ANTWOORDFORMULIER de volgende vraag: Hoe heet het jaarlijkse magazine dat Histor uitgeeft? Onder alle juiste inzendingen verloten wij deze gratis pakketten. Meedoen kan t/m 22 juli 2012.


About Glynnis

Check Also

The Cool Club heeft een nieuwe collectie voor kinderen

Wanneer je eens iets anders aan de muur van de kinderkamer wilt dan de doorsnee …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten