Home / Tips / Moederdagtips

Moederdagtips

Ben jij nog steeds op zoek naar een leuk Moederdag cadeau voor je eigen (schoon)moeder of weet je nog steeds niets waarmee jouw zoon of dochter je kan verblijden? Speciaal voor jou hebben we drie leuke moederdagtips op een rijtje gezet. Iets voor naast het op school en altijd leuke geknutselde armbandje of schilderijtje.

 Tip 1. Fotomozaïek
Niets is leuker dan foto’s van je eigen kinderen of het hele gezin. Vooral als de kinderen wat ouder zijn, is het leuk om terug te kijken en herinneringen op te halen. Een foto in een fotolijst is al snel erg gewoon en misschien op den duur zelfs een beetje saai. Wil je dit jaar echt uitpakken met Moederdag? Dan is fotomozaïek echt iets voor jou. Een leuke eye catcher voor in huis. Tip: ook bij opa’s en oma’s vallen foto’s in de smaak! Verkrijgbaar voor € 60 en te bestellen op Eenmoederdagkado.nl >>

Tip 2. Geluksmuntje voor mama
Een geluksmunt voor mama is een klein (niet zo duur) geschenk met een lieve boodschap. Wil jij niet te groot uit pakken met Moederdag, maar toch laten weten hoe bijzonder jouw moeder is? Dan is dit het ideale cadeau. De munt is net zo groot als een twee euro munt en past hierdoor makkelijk in je portemonnee. Je draagt dus dit speciale muntje altijd bij je. Aan de voorkant van de munt staat de tekst ‘Mom I love You’ en aan de achterkant van de munt staat de lieve tekst ‘Mother, when I think of you, I remember the warmth of your eyes, and the beauty that blooms like a rose, every time you smile.’ Verkrijgbaar voor € 4,75 en te bestellen op deze website>>

Tip 3. Eitje koken
Wat is het toch lekker een heerlijk: ontbijtje op bed tijdens Moederdag. Maar zonder gekookt eitje is het ontbijt natuurlijk niet compleet. Een ei op de goede manier koken, blijkt altijd toch een hele klus. Ben jij het zat om weer eens een hard gekookte ei te eten, terwijl je eigenlijk een zacht gekookt eitje wilde? Of erger… je blijkt een snot ei te hebben. Dan is dit de oplossing: de Foolproof Egg Timer. Dit ‘namaak’ ei leg je gewoon tussen je andere eieren in de pan. Hoe langer de eieren koken hoe donkerder  het ei naar het midden kleurt. Wanneer het ei tot de juiste streep gekleurd is (hard, medium, soft), zijn je eieren klaar om gegeten te worden. Verkrijgbaar voor € 12,95 en te bestellen via deze website>>

 

About Advertorial

Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

DE oplossing voor “Help, ik heb nog niets voor Vaderdag!”

Jawel mensen, aanstaande zondag, 18 juni 2017, is het alweer Vaderdag! Maar wat nou als….. …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten