Home / Nieuws / Winkeltje spelen

Winkeltje spelen

Iedereen word supermarktmanager met de levensechte supermarktproducten in miniformaat. Albert Heijn bestaat 125 jaar en dat moet gevierd worden! Daarom deelt de grote supermarkt keten haar passie voor kruiden met jong en oud. Vanaf 10 april kan en namelijk gespaard worden voor levensechte supermarktproducten in miniformaat. Met deze A-merk miniproducten, zoals wasmiddel, frisdrank en hagelslag, kan er bijvoorbeeld winkeltje worden gespeeld en ben je de supermarktmanager van de eigen winkel.

Bij de aankomen in de supermarkt ontvangen klanten bij elke 15 euro aan boodschappen een gratis mini om zelf een winkeltje mee te starten. Er zijn 51 verschillende mini’s en tijdens de actieperiode zijn er verschillende supermarktonderdelen te koop. Denk bijvoorbeeld aan een kassa, winkelwagentje en weegschaal. Ook is het eerste echte Albert Heijn winkeltje in Oostzaan te koop, inclusief toonbank en schappen.

Tijdens de mini’s actieperiode organiseert Albert Heijn ook leuke evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het halen van je Supermarktmanagerdiploma! In alle Albert Heijn XL winkels kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar deze behalen door het doen van een aantal opdrachten. Ook organiseert Albert Heijn een landelijk ruilmiddag in alle Albert Heijn supermarkten in Nederland. Deze middag vind plaats op 9 mei 2012 en hier kan je je mini’s ruilen om je hele supermarkt collectie compleet te maken. Ook krijgen de nieuwe supermarktmanagers toegang tot extra’s op www.ah.nl/winkeltje om het spelen nog leuker te maken.

About Glynnis

Check Also

Wat kunnen we dit jaar sparen bij het Moestuintjes-project van Albert Heijn? [video]

Vorig jaar zijn mijn dochter en ik serieus aan de slag gegaan met de AH …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten