Home / Tips / Tips: goedkoop shoppen voor je kids

Tips: goedkoop shoppen voor je kids

Het ouderschap is een geschenk uit de hemel. Soms zijn er wat minder leuke momenten, maar die wegen vaak niet op tegen de momenten dat jij als ouder onwijs trots bent en geniet. Bij het opvoeden komt veel kijken en het begint allemaal al vanaf dat de kleine in het wiegje ligt. Uit onderzoek is gebleken dat veel ouders tegenwoordig geen hoog inkomen hebben en daardoor op een goedkopere manier moeten leven. Een van de producten die je wel in huis moet hebben, maar wel op kan besparen is kleding.  Hieronder staan tips over hoe ouders kunnen besparen op kleding, maar op zo’n manier dat hun kind toch verzorgt en fashionable gekleed is.

Tip 1: Online kopen
Via het internet zijn er diverse leuke webshops te vinden die kinder- en babykleding verkopen.  Vaak hebben webshops een aparte gedeelte op de website met alle sale producten. Altijd handig om dat in de gaten te houden, want vaak zit er genoeg leuks tussen.

Tip 2: Outlets
Outlets bieden ook geweldige kansen om fashionable en leuke kleding te kopen voor een leuke prijs. Outlets zijn via het internet te vinden. Soms zijn ze te vinden in de vorm van een webshop, maar vaak kan je via websites jezelf aanmelden en dan krijg je een mailtje wanneer er weer een outlet plaatsvindt.

Tip 3: Tweedehands
Kleding tweedehands kopen is uiteraard ook een goede optie. Vooral babykleding is interessant om tweedehands te kopen, omdat baby’s nooit een lange tijd dezelfde kleding passen. Baby’s groeien nu eenmaal snel.

Als laatste is het altijd handig om een lijst te maken van welke kleding producten je echt nodig hebt voor je kinderen. Op deze manier zorg je ervoor dat jij als ouder niet zomaar iets koopt, maar alleen dat wat nodig is. Dit bespaart een hoop, omdat mensen vaak producten kopen die ze niet nodig hebben op dat moment.

About Barbara Gemen

Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Hello Fresh FoodTalk: “Lust ik wel!” [verslag]

Voor bijna alle kinderen is de school weer begonnen. Dat betekent dat het opstaan ’s …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten