Home / Nieuws / Hearts and Heroes, kleding voor het goede doel

Hearts and Heroes, kleding voor het goede doel

Sinds november 2009 is er een site online die nieuwe en tweedehands kleding verkoopt. Het speciale aan deze site is dat 100% van het betaalde bedrag aan de kleding rechtstreeks gaat naar een door jou uitgekozen goede doel.

Hearts and Heroes heeft allerlei verschillende merken kinderkleding, dus voor iedereen wat. De kleding die verkocht word, wordt gedoneerd door particulieren en bedrijven. Je kunt hierbij denken aan de merken Kidscase, Blemish, Talulabelle, Colorique, Lofff, Little label en Madreperla. Alle kleding die word verkocht is (zo goed als) nieuw.

Bij het afrekenen van je bestelling kies je zelf naar welk goede doel het gehele aankoopbedrag gaat. De stichtingen die aangesloten zijn met Hearts and Heroes zijn CliniClowns, Kika, Stop Kindermisbruik, Max Foundation, Metakids en War Child.

Ook kun je deze stichting helpen zonder dat je iets hoeft te kopen. Dit kan je bijvoorbeeld doen door zelf kleding te doneren. Kijk wel even op de site welke kledingmerken ze aannemen. De kleding die uiteindelijk niet wordt verkocht gaat rechtstreeks naar kinderen in Nepal, Roemenië of Papua. Het komt dus altijd goed terecht.

Je kunt natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de site van www.heartsandheroes.nl

About Glynnis

Check Also

Museumkaart steeds populairder, ook bij gezinnen

De tijd dat men dacht dat een museum “oubollig” was, ligt gelukkig al lang achter …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten