Home / Recensies / Voor moeders / Vier en Versierkalender 2012

Vier en Versierkalender 2012

Gezinnig heeft samen met Diana van Ewijk en Caroline Ellerbeck (duo van Homemade Happiness) een bijzondere maandplanner gemaakt. De Vier&Versierkalender 2012 loopt van augustus 2011 tot en met december 2012 (17 maanden). Aan de bovenkant zit een oogje zodat je deze maandplanner aan een haakje kunt ophangen. Het formaat van de kalender is 30 x 42 cm (uitgeklapt is de kalender 84 cm hoog).

De kalender geeft een helder overzicht per maand (één maand over 2 pagina’s) met notitieruimte voor 5 personen (3,5 x 11,5 cm). Elke dag heeft 5 afbeeldingen, voor ieder gezinslid een eigen symbooltje. Ook te gebruiken voor verschillende dagdelen of to do’s en andere reminders.

De kalender heeft veel feestelijke extra’s. Bij elke maand is een knipvel met feestelijk knutselmateriaal en hij staat vol leuke weetjes over de feestdagen.

Recensie
De Vier&Versierkalender 2012 is een handige en leuke planner om dagelijks te gebruiken. Ik heb het afgelopen jaar, nu onze beide dochters op school zitten en steeds meer buitenschoolse verplichtingen en activiteiten hebben, geleerd dat het handig is een planner bij te houden. Al is het alleen maar voor de gewone dagelijkse dingen en de grote bijzonderheden.

Leuk van de Vier&Versierkalender 2012 is dat er bij elke maand een knipvel is gevoegd om samen met je kinderen mee aan de knutsel te gaan: oren voor paashazen, lijstjes voor het schoenzetten, kerstversiering, wenskaartjes, en nog veel meer.
Daarnaast bevat de Vier&Versierkalender 2012 allemaal leuke weetjes over bijvoorbeeld de feestdagen in Nederland. Ik hou wel van dat soort weetjes, altijd handig om lastige vragen te beantwoorden of om zomeer tijdens een stil moment in de groep te gooien.

De vormgeving door Homemade Happiness is heel herkenbaar, fris en vrolijk. Dit bedrijf biedt in haar webshop bijvoorbeeld allemaal downloads, die je kunt gebruiken bij kinderfeestjes. Toevallig heb ik daar afgelopen zomer ook dankbaar gebruik van gemaakt. Komend voorjaar kan ik vast een van de knipvellen goed gebruiken.

Als je een handige kalender en planner zoekt voor 2012, is de Vier&Versierkalender 2012 van Gezinnig een echte aanrader!

Vier&Versierkalender 2012 – Gezinnig & Homemade Happiness
kalender en maandplanner, Gezinnig
Bestel deze kalender hier via Bol.com >>>

About Isolde

Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Baby Op Schoot Kriebeltjes

De omslag van dit kleine prentenboekje vind ik veelbelovend. Een vrolijk gekleurde illustratie en de …