C1000 luiers

Het was even zoeken, maar nu heb ik het dan toch gevonden. Goed en Goedkoop, de luiers van C1000.

Wij zitten al jaren in de luiers. Eigenlijk al veel langer dan gepland. Dat komt omdat onze oudste (5 jaar) nog steeds weigert om ’s nachts ook droog te blijven. Heel lang heb ik gedacht dat alleen de duurste luiers “waterdicht” waren. Zo kocht ik jaren achtereen alleen maar topmerken. Want alleen het beste was nog maar nét goed genoeg voor de billen van onze kinderen.

Maar inmiddels weet ik beter. Dat alleen de duurste luiers goed genoeg zouden zijn, is zeker niet waar. Sterker nog: de luiers van C1000 absorberen minstens zo goed, maar zijn wel veel goedkoper! En wat deze nieuwe luiers nog prettiger maakt, is dat ze zo dun zijn. Niet meer dat gewaggel met een dikke luier tussen die beentjes, niet meer dat rare wijdbeense lopen. Gewoon rennen, springen, dansen, zoveel als ze willen. De vernieuwde luiers van C1000 zijn door het hedendaagse design namelijk extra draagbaar, dunner en comfortabel en dat maakt ze fijn voor zowel moeder als kind.

De luiers en luierbroekjes van C1000 hebben nu een verbeterde kern, waardoor het vocht nog beter opgenomen wordt. Bovendien helpt de ademende buitenkant om luieruitslag te voorkomen. Speciaal voor de allerkleinsten zijn de kleinste maatjes uitgerust met extra zachte zijkanten om de nog tere huid te beschermen. Voor elk wat wils dus!

Wij zijn thuis overtuigd. Wij kopen alleen nog maar de luiers van het huismerk C1000.


About Advertorial

Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Bespaar geld met het vergelijken van je energiecontract

Wil je ook gemakkelijk besparen op energie? Dit is voor iedereen mogelijk. Het enige wat …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten