Home / Actie / Win / Hip & Blizz voor trendy babyproducten (WIN)

Hip & Blizz voor trendy babyproducten (WIN)

Hip & Blizz is een jong merk dat trendy Baby & Life Style producten maakt waar je helemaal blij van wordt! De vrolijke kleuren en gedurfde combinatie worden verwerkt in voedingskussens, woonkussens, dekbedovertrekken, zitzakken en softies (zachte knuffels). De webwinkel zit vol producten en kraamcadeaus die speciaal in kleinere oplages worden gemaakt. En alles is handgemaakt!

Het atelier van Hip & Blizz biedt tevens de mogelijkheid om Custom Made producten te laten maken. Zo worden er op aanvraag wikkeldoeken in Chinese Jaquard gemaakt met een prachtige afwerkingen zoals satijn biasband en linten.  Een bijzonder en exclusief kraamcadeau zoals de Baby Wrap kan helemaal naar wens worden samengesteld of een voedingskussen in een andere stof of combinatie. Niets is Hip & Blizz te gek!

Verschillende stylen zoals Babuska Blizz, China Blizz, Bitze Sterren en Combo Jungle zijn creaties van Hip & Blizz en de webshop zal binnen korte tijd weer worden aangevuld met nieuwe producten zoals Tipi tenten.

Stichting Proniños
Hip & Blizz heeft een groot hart en deelt. Zo gaat 10% van de winst gaat naar Stichting Proniños. Een stichting die ervoor zorgt dat kinderen in Peru de juiste en extra scholing krijgen. In de nabije toekomst zal Hip & Blizz producten laten produceren in Peru en verkopen via de webshop en winkels, waardoor een Return to Sender concept zal ontstaan.  Daarnaast is Hip & Blizz altijd opzoek naar projecten en samenwerkingsverbanden die leiden tot ontwikkeling en een beter bestaan van mensen.

De visie van Hip & Blizz is: “Creative Minds & Spirits will lead to Amazing things in life”

Inspiratie die Hip & Blizz opdoet door de sfeer te proeven van andere landen is terug te vinden in hun producten. Door bijvoorbeeld Chinese Jaquard te combineren met een Hollandse Katoen in Stip!

Maak kennis met dit hippe merk en bij een bestelling van een Voedingskussen of Baby Wrap wordt Mr. Bubble gratis meegestuurd.Je hebt de keuze uit Mr. Bubble in Combo Jungle Style of een Rode ruit met Jeans.Gebruik de code TMMB0911 bij uw bestelling en de softie wordt meegestuurd! Vergeet niet de gewenste Mr. Bubble te selecteren voor het winkelwagentje! Deze actie loopt t/m 31 oktober 2011.

TIP: Hip & Blizz is ook op Twitter & Facebook te vinden. Daar hebben ze vaak leuke acties, geven dingen weg en berichten bijzondere spreukjes ter inspiratie!

WIN 1 VAN DE 3 CADEAUBONNEN
TrotseMoeders.nl mag 3 cadeaubonnen van € 25,- verloten. Wil jij ook kans maken op deze prijs? Beantwoord dan in DIT ANTWOORDFORMULIER de volgende vraag: welk product verkoopt Hip & Blizz dat is vervaardigd van gerecycled materiaal? Het antwoord is te vinden op www.hipandblizz.nl. Onder alle goede inzendingen verloten wij de prijzen. Meedoen kan t/m 11 oktober 2011.

About Mira Ahles

Ondernemer, blogger en oprichter van TrotseMoeders.nl, TrotseVaders.nl & de Club van Slechte Huisvrouwen. Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Feest op de boerderij vanwege de PLUS-BRiCKS spaaractie

Bij de Plus is een nieuwe spaaractie gestart waarbij de kinderen een boerenbedrijf bij elkaar …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten