Home / Nieuws / Huiswerk kan ook leuk zijn

Huiswerk kan ook leuk zijn

Je hoort vaak dat kinderen een hekel hebben aan huiswerk. Ze gaan veel liever buiten spelen, met vriendjes spelen, computeren enz. Maar huiswerk kan ook erg leuk zijn. Huiswerkweb biedt scholieren van groep 3 t/m groep 8 een scala aan werkbladen en spelletjes aan op hun site. Op deze site kun je volop oefenen met taal, rekenen, leren lezen, schrijven en wereldoriëntatie.

Je kunt veel werkbladen en spelletjes gratis downloaden op Huiswerkweb. Maar wie meer wil oefenen, kan voor maar 4,95 euro per jaar donateur worden. Als donateur heb je toegang tot alle werkbladen en spelletjes op de site. Huiswerkweb maakt gebruik van de leesmethode Veilig Leren Lezen. Deze methode wordt op veel basisscholen gebruikt.

Kinderen vinden de werkbladen en spelletjes van Huiswerkweb vaak erg leuk om te doen. Zo leren ze spelenderwijs nieuwe dingen of kunnen ze thuis op een leuke manier oefenen, met wat ze op school leren. Huiswerkweb is dan ook een leuke educatieve aanvulling me wat ze op school leren.

Lees meer:
Squla helpt bovenbouw kinderen
Moeten hoogbegaafde kinderen een klas overslaan?
Betere schoolprestaties zonder huiswerk

About Rolanda

Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Waarom trampolinespringen gezond voor je is

Voor veel kinderen is het een droom om een trampoline in de tuin te hebben. …