Thema-feesten

Wie een verjaardagsfeestje geeft kan kiezen; een ‘gewoon’ feestje of een feest in een bepaald thema. Zelf vind ik een feestje in een bepaalde thema wel erg leuk. Zowel de versiering in huis als de spelletjes staan dan in het kader van hetzelfde thema.

Zelf hebben we al een piratenfeest, een nijntje- en een dorafeestje gehouden. De taarten maak ik zelf, helemaal in het thema van het feestje. Ideeën voor de taart haal ik weg bij de taartenshop. Aan de hand van foto’s van andere taarten, creeër ik mijn eigen taart. Tevens kun je via deze site allerlei handige hulpmiddelen en ingrediënten en versiersels bestellen voor je taart.
Wie graag zelf een taart wil maken, maar niet weet hoe, kan ook op deze site terecht. Technieken en projecten worden hier erg goed uitgelegd. Zelfs een beginner, kan met deze info een prachtige taart maken.

Voor uitnodigingen, trakaties en spelletjes haal ik inspiratie op bij party-kids. Deze site staat boordevol ideeën van trakaties, spelletjes, uitnodigingen, versiering, thema’s en nog veel meer tips. Bij veel traktaties staan werkbeschrijvingen en kun je vaak zelf een eigen foto en/of plaatje eraan toevoegen.

Kinderen vinden eigenlijk alle verjaardagsfeesten leuk, maar een themafeest maakt het feest net een tikkie specialer.

Lees meer:
Anna is jarig
Jip en Janneke er is er één jarig
Hiep, Hiep Hoera voor Niels

About Rolanda

Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Verjaardagen en soep [persoonlijke blog]

Mijn moeder is er nog steeds, jawel en gelukkig, en heeft besloten weer in haar …