Home / Actie / Korting / Geslacht achterhalen met thuistest (korting)
gender maker

Geslacht achterhalen met thuistest (korting)

Ben je zwanger en kan je niet wachten tot de 20-weken echo om te weten of het een jongen of een meisje wordt? De ‘gender voorspeller test’ biedt de oplossing.

Gender voorspellers
Ze worden ook wel ‘Gender voorspellers’ genoemd en in de Verenigde Staten al meerdere jaren gebruikt. De testen zijn vergelijkbaar met een zwangerschapstest en is voor 90 procent betrouwbaar (gebaseerd op vrouwen uit Verenigde Staten). De Gender test maakt het mogelijk om vanaf de 6e week het geslacht van je baby bekend te maken.

De test heeft alleen een klein beetje urine nodig. Vanaf nu is de Gender maker ook in Nederland verkrijgbaar. Hij kost € 25 en is te koop bij www.rozeofblauwemuisjes.nl. Lezers van TrotseMoeders.nl krijgen maar liefst € 5 korting. Gebruik hiervoor de code TROTSEMOEDERS11 bij het afrekenen. Deze kortingscode is geldig tot en met 31 december 2011.

Lees ook:
‘Dieet’ bepalend voor geslacht baby
Wat is gender selectie?
Ik wil een meisje!

Delen:
FacebookTwitterGoogle+PinterestGoogle GmailLinkedInDelen

About Joni Blesgraaf

24 jaar oud en woont in Overveen. Geboren in Haarlem. Heeft Sport en Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) gestudeerd aan Hogeschool INHolland Haarlem. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt als assistent leidinggevende in de buitenschoolse opvang in Heemstede. Nu bezig met Spaans leren, veel sporten en houdt van schrijven.

Check Also

Foto zwanger Gendia

Werk..werk…en nog eens WERK!!! [persoonlijke blog]

Tegenwoordig is de rolverdeling heel anders dan vroeger (als ik alle verhalen mag geloven van …

2 comments

  1. Klopt niks van! Bij mij werd hij roze maar krijg toch echt een knul!

  2. is t een eerlijke site?

Geef een reactie