Schoon water hier, schoon water daar

Met Sanex Zero% zorg jij voor schoon water. Hier en in Gambia. De biologisch afbreekbare douchegel Sanex Zero% vervuilt het afvalwater minimaal; dit is beter voor ons milieu. In Gambia plaats Sanex samen met FairWater waterpompen. Voor elke verkochte fles Sanex Zero% én elke online fan heeft 1 persoon in Gambia een maand lang schoon water! Dus hoe meer mensen hier met Sanex Zero% douchen, hoe meer mensen in Gambia zich ook met schoon water kunnen wassen. Help mee door online fan te worden én door deze fijne douchegel te kopen!

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Kinderen in andere landen steunen: dit zijn de mogelijkheden

Het wordt steeds duidelijker dat er een enorme ongelijkheid is in de wereld en dat …