Home / Nieuws / Wie wordt de Trotse Vader van 2011?

Wie wordt de Trotse Vader van 2011?

de Berghut

Wie wordt de Trotse Vader van het jaar 2011 en wint een vakantie met het hele gezin naar Oostenrijk? Ken jij een ontzettend trotse vader die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Geef hem dan nu op voor de Trotse Vader van het Jaar verkiezing!

Ter gelegenheid van de lancering van de vernieuwde website is TrotseVaders.nl op zoek naar de meest trotse vader van Nederland. Omdat hij nou eenmaal de knapste, slimste of leukste kinderen heeft, omdat hij zelf gewoon een hele leuke papa is, omdat hij misschien wel zijn baan heeft opgegeven om voor de kinderen te zorgen, of omdat hij of zijn kind iets heel bijzonders hebben meegemaakt.

Deze vaders zet TrotseVaders.nl graag in het zonnetje!

Hoe werkt het?
Alle vaders van Nederland met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar kunnen meedoen. Vaders kunnen zichzelf opgegeven of worden aangemeld door iemand anders. De drie vaders met de meeste stemmen worden genomineerd voor de titel ‘Trotse Vader van het Jaar 2011’. Alle genomineerden krijgen samen met hun vrienden en familie gratis een privé-workshop ‘oplossingsgericht opvoeden’ van Buro O. De hoofdprijs is een vakantie met het hele gezin in de Berghut in Oostenrijk.

Geef je zelf of een vriend, familielid, buurman of collega t/m 15 februari 2011 op voor de Trotse Vader van het Jaar verkiezing via www.TrotseVaderVerkiezing.nl. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de Negenmaanden Beurs op zondag 20 februari 2011 om 13.30 uur.

de Berghut Buro Otrotsevaders.nl

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Trotse (aanstaande) moeders (en vaders) gezocht!

TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl werken al jaren met een team van recensenten en bloggers. Sommige mensen …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten