Home / Tips / Weet wat je drinkt met het Caloriekompas

Weet wat je drinkt met het Caloriekompas

caloriecompasHoeveel calorieën en suikers bevat jouw lievelingsdrankje? Met het Caloriekompas van Coca-Cola kun je eenvoudig verschillende dranken vergelijken om zo een bewuste keuze te maken.

Een gebalanceerde leefstijl
Voor een gebalanceerde leefstijl is het belangrijk om gevarieerd te eten en te drinken en voldoende te bewegen. Ons gewicht wordt voornamelijk bepaald door het aantal calorieën dat we via voeding innemen en de calorieën die we verbruiken, bijvoorbeeld door te bewegen. Als je meer ‘energie’ (calorieën) inneemt dan wat je verbruikt word je dikker. Kies daarom voor een gevarieerde en gebalanceerde voeding, in combinatie met voldoende beweging.

Coca-Cola stimuleert een gebalanceerde leefstijl en biedt een gevarieerd assortiment dranken. Je zou het misschien niet zo snel bedenken, maar Coca-Cola met een gebalanceerde leefstijl juist rekening door verschillende keuzes te bieden qua variatie, keuze in smaak, verpakkingsgrootte en caloriegehalte.

Heel eenvoudig
Met het Caloriekompas vergelijk je eenvoudig de caloriewaarden en het suikergehalte van verschillende drankcategorieën, om zo makkelijk een bewuste keuze te maken over wat je drinkt. Test en verbreed daarom nu je kennis op coca-cola.nl/caloriekompas!

Lees ook:
Verhoog je kennis over eten
Tem je eetmonster
Steun 3FM Serious Request met Coca-Cola

About Advertorial

Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Skinny Taste – kookboek [recensie]

Gina Homolka kreeg twee kinderen en dat leverde haar een paar extra kilo’s op. Die …