Steun 3FM Serious Request met Coca-Cola!

Coca Cola kerstmanCoca-Cola maakt het ook dit jaar weer mogelijk om zelf bij te dragen aan het goede doel van 3FM Serious Request. Dit kan op twee eenvoudige manieren: doneer van t/m 24 december je statiegeld(flessen) of verstuur een originele kerstwens via Coca-Cola.nl

Verstuur je kerstwens
Als je jouw kerstwens verstuurt via Coca-Cola, steun je 3FM Serious Request. Maak en verstuur jouw originele snow globe als kerstwens naar je familie en vrienden en steun zo 3FM Serious Request! Voor iedere verstuurde kerstwens doneert Coca Cola € 0,25 aan 3FM Serious Request. Maak hier je eigen sneeuwtje>>

About Advertorial

Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Record waterglijbaanglijden in Aquaventura Slidepark

Waterglijbaanglijden, dat is een prachtig woord voor galgje! Maar het is nog meer natuurlijk: groot …