Home / Nieuws / Nederlanders zijn net zo lief als de Fiat 500 TwinAir

Nederlanders zijn net zo lief als de Fiat 500 TwinAir

FiatFiat stuurde op 15, 16, 17 en 18 oktober de brutale tweeling Dianne en Wendy Caris (bekend van MTV’s ‘The Trip’ en ‘Dubbel&Dwars’) op pad met de splinternieuwe Fiat 500 TwinAir. De dames leiden de campagne Twin Acts of Friendliness en zochten in dat kader Nederlanders die voor de camera een vriendelijke daad wilden verrichten: één voor Dianne en Wendy en één voor de Fiat 500 TwinAir, de auto met de milieuvriendelijkste benzinemotor ter wereld. En wat blijkt? Nederland zit vol met vriendelijke mensen!

Dianne & Wendy ontmoetten vuurspuwers en behangers, parachutisten en bodypainters, appeltaartenbakkers, caviaknuffelaars en nog veel meer lieve mensen die zich via Facebook en twitter hadden aangemeld voor de actie. De dames en de Fiat 500 TwinAir werden letterlijk en figuurlijk versierd, in de watten gelegd en toegezongen.

De leukste ‘Acts of Friendliness’ worden beloond met een week gratis rijden in de Fiat 500 TwinAir. Zo was daar Dewi Boddeke, die voor Dianne, Wendy & hun hemelsblauwe Fiat 500 TwinAir een prachtige aria zong uit een opera van Puccini. Met haar vertolking van Mio babbino caro was zij de eerste winnaar die wegreed in een Fiat 500 TwinAir. De winnaars worden volgende week bekend gemaakt.

Hou je niet zo van opera? Ben je meer van parachutespringen, slippen op het circuit of een mislukte snelcursus vuurspuwen? Op het YouTube-kanaal van de Fiat 500 TwinAir kun je alle video’s met de uitgevoerde Acts of Friendliness terugzien. Op Facebook vind je meer informatie over de actie.

About Advertorial

Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Bijzondere één-eiige tweeling: jongetje & meisje

Toen mijn tweeling pas geboren was, en nog in de kinderwagen lag, bogen veel mensen …