Home / Nieuws / Ideas in movement – Samsung Galaxy Tab

Ideas in movement – Samsung Galaxy Tab

Samsung galaxy TabMira Ahles, oprichter van TrotseMoeders.nl en Club van Slechte Huisvrouwen, werkt mee met Ideas in Movement. Wat??? Een project van Samsung waarbij 10 bekende internetters met de Samsung Galaxy Tab aan de slag gaan. Want wat gebeurd er als deze 10 mensen een idee bedenken?

Mira Ahles is dus één van die 10 bekende internetters. Het idee van Mira is past perfect bij TrotseMoeders.nl. Want welke app’s heb je nou voor deze tab waardoor de Samsung Galaxy Tab ook echt leuk is voor het hele gezin? Hierdoor gaat zij op zoek naar app’s. Leuke spelletjes, maar vooral ook handige programma’s voor zwangere vrouwen en ouders. Kijk ook op de speciale website>>

Ken jij een goede android app? Voor een vrouw die in verwachting is, een handig hulpmiddel voor moeders, om Sinterklaas te helpen dichten of …? Let us know!

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

2 soorten mensen: kies en bepaal hoe goed je bij elkaar past

En ik maar denken dat ieder mens anders is……. Volgens João Rocha kun je mensen indelen …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten