Ouders gezocht voor ‘Mijn naam is Haas’

Voor de nieuwe producten van Mijn naam is Haas zijn de makers op zoek naar jonge ouders. Zij willen heel graag weten wat onze doelgroep wil op het gebied van hun kleuter producten. Als deelnemer zal ongeveer een keer in de drie maanden jouw kritische mening gevraagd worden. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via een vragenlijst of enquête, het in gebruik nemen van een prototype samen met je kleuter, deelnemen aan een discussie op ons forum of via een bijeenkomst met de rest van de groep. Jouw mening over nieuwe concepten van Mijn naam is Haas zal worden meegenomen in de ontwikkeling van het verdere product, wat je uiteindelijk terug zal zien in de winkel.

Over Mijn naam is Haas
Mijn naam is Haas is een verrassend crossmediaal concept, waarmee kleuters taal leren in een speelse setting. In de winkel liggen momenteel een serie prentenboeken en interactieve cd-roms rondom het karakter Haas en zijn vriendinnetje Sofie. Deze producten dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen van 3 jaar tot 7 jaar. De onderwerpen sluiten aan bij thema’s waarmee kinderen thuis en op school dagelijks te maken krijgen. Voor de didactische onderbouwing is bij de ontwikkeling van de Mijn naam is Haas-producten samengewerkt met het Expertisecentrum Nederlands.

Mijn naam is Haas wordt ontwikkeld door het gelijknamige serious game bedrijf in Amsterdam. Het bedrijf is in 2008 opgericht door drie vrienden die gezamenlijk het concept voor Haas bedachten en uitwerkten aan de kunstacademie. Inmiddels werkt een gepassioneerd team creatievelingen waaronder scenarioschrijvers, animatoren, interactie ontwikkelaars en software ontwerpers, voortdurend aan de wereld van Haas. Illustrator Wouter Tulp ontwerpt de karakters en illustreert de prentenboeken.

Vind jij het leuk om af en toe mee te denken over het ontwikkelen van producten voor je eigen kleuter? Mail voor meer informatie naar: info@mijnnaamishaas.nl

Meer weten over Mijn naam is Haas? Lees hier onze recensies>>

Foto: © 2009 Mijn naam is Haas | © 2009 Wouter Tulp/ComicHouse.nl

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 13 jaar.

Check Also

Overheid wil meer duidelijkheid over gedwongen adopties

Het is nog niet eens zo lang geleden dat vrouwen onder druk werden gezet om …