Home / Nieuws / Kourtney Kardashian ontwerpt speciale Belly Bandit

Kourtney Kardashian ontwerpt speciale Belly Bandit

Belly Bandit special edition van Kourtney KardashianKourtney Kardashian heeft een unieke Belly Bandit ontworpen waarmee vrouwen zich na de zwangerschap gelijk vrouwelijk en sexy kunnen voelen.

De Belly Bandit
De Belly Bandit is een buikband die ontwikkeld werd om pas bevallen vrouwen weer snel, pijnloos en verantwoord hun figuur terug te geven. Bij vrouwen die Belly Bandit dragen, verdwijnt het zwangerschapsbuikje al na zes tot acht weken.

Kourtney Kardashian
Eén van de vele tevreden gebruikers van de Belly Bandit is Kourtney Kardashian (onder andere bekend van de populaire Amerikaanse reality show ‘Keeping up with the Kardashians’). “Eén van de eerste tips van mijn vriendinnen die al een kind hadden was: koop een Belly Bandit. Maar ik wilde er wel één die helemaal mijn eigen smaak was, en die heb ik dus zelf ontworpen.”

Limited Edition
Het resultaat is de Limited Edition. Deze heeft dezelfde werking als de vertrouwde Belly Bandit varianten. De Limited Edition van Kourtney Kardashian heeft een prachtige rijke print aan de buitenkant en een heerlijk zachte binnenkant die het draagcomfort ten goede komt. De Limited Edition kost € 79,95 en is verkrijgbaar in verschillende maten. Klik hier voor meer informatie>>

Belly Bandit special edition van Kourtney KardashianBelly Bandit special edition van Kourtney KardashianBelly Bandit special edition van Kourtney KardashianBelly Bandit special edition van Kourtney Kardashian

Lees ook:
De Belly Bandit in onze webshop
Nieuwe kleuren Milk Bands
Handig: Udder Cover voedingsschort

About Mira Ahles

Ondernemer, blogger en oprichter van TrotseMoeders.nl, TrotseVaders.nl & de Club van Slechte Huisvrouwen. Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Figuur-fit muesli van MyMuesli [recensie]

De Figurfit-Muesli is ideaal voor een evenwichtig en figuur-bewust dieet. Je ervaart de fruitige smaak …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten