Home / Nieuws / Georgina Verbaan is zwanger

Georgina Verbaan is zwanger

georgine verbaanDe 30 jarige actrice Georgina Verbaan is zwanger! Dit melde Albert Verlinde vandaag tijdens de uitzending van RTL Boulevard. Hij had dit “gerucht” al eerder bevestigd gekregen van Georgina Verbaan zelf, maar had beloofd om nog even zijn mond te houden. Vandaag kreeg hij toestemming van haar om het dan eindelijk te melden. Dit zodat het pas bekend wordt na de onzekere eerste 3 maanden van de zwangerschap.

Georgina Verbaan is dus nu drie maanden zwanger is van haar vriend, trompettist Rob van de Wouw. Het stel verwacht hun eerste kindje in oktober 2010.

Verbaan debuteerde in 1997 als Hedwig Harmsen (1997-2000) in de landelijk uitgezonden soap Goede tijden, slechte tijden (GTST). Deze veelzijdige actrice heeft ondertussen een uitgebreid CV opgebouwd met vele films, televisieprogramma’s en toneelstukken. Ook schittert ze vaak als stemmen in bekende tekenfilms en animatiefilms.

Lees ook:
PIm en Pom avonturen ingesproken door Georgina Verbaan
Flirttips van een Dyslexiadiva ingesproken door Verbaan
Guus Meeuwis weer vader – de eerste foto’s

About Mira Ahles

Ondernemer, blogger en oprichter van TrotseMoeders.nl, TrotseVaders.nl & de Club van Slechte Huisvrouwen. Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Fit zwanger! [recensie]

“Fit zwanger! Oefeningen, tips en recepten” is het nieuwe boek van Esther van Diepen, zelf …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten