Boekie Boekie Snorro

Ontmasker het geheim van Snorro & Zorro? Wie is wie? Waar zijn ze? Achter wie gaan ze aan? Wie gilt daar zo hard om hulp?

Stap in het avontuur van de gemaskerde held. Pak je snor op, doe je masker voor, pak je degen, spring op de rug van Tornado, en vecht mee tegen iedereen die slecht is. Deze Boekie Boekie is voor avonturiers, gelukzoekers, boevenvangers, onruststokers, maar ook voor de bangerik die graag een glaasje cactussap toekijkt hoe er weer een boef achter de tralies verdwijnt

Boekie Boekie Snorro is weer een leuke versie van het tijdschrift Boekie Boekie. Net als alle andere Boekie Boekies is het een creatief tijdschrift voor kinderen van 8 jaar tot 13 jaar. Je kunt er verschillende soorten dingen in doen: tekenen, verhaaltjes, gedichten en ook een leuk spel in die je kind kan spelen. Boekie Boekie Snorro is een leuk tijdschrift voor kinderen die van tekenen houden en creatief zijn. Absoluut niet kinderachtig!

Boekie Boekie Snorro – J. Manrho
Tijdschrift, paperback, 35 pagina’s, Biblion
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Pien