Van wie zijn die ogen?

stephanie,frattini,stephanie,frattiniDit hippe fotoboek is ideaal voor kleuters die van dieren houden, en welke kleuter doet dat niet? Op de stevige flappen in ‘Van wie zijn die ogen?’ is een uitvergroot detail van een paar dierenogen te zien. Het kind moet raden welk dier er bij die paar ogen hoort.
Daarnaast valt er ook van alles te leren in dit boek. Bijvoorbeeld: waarom een schildpad wel eens huilt.

Recensie:
We hadden eerder al het boek ‘Van wie zijn die billen?’ gerecenseerd. Dit boek is op hetzelfde principe gebaseerd. Het boek ‘Van wie zijn die ogen?‘ is een leuk boek voor je kind om eens op een andere manier kennis te maken met dieren. Er staan mooie foto’s in van de dieren. Elke foto van een oog kun je openklappen en daarin staat een foto van de voorkant van het dier, de naam en allemaal informatie over het dier.

Van wie zijn die ogen? – Stephanie Frattini
Kinderboek, hardcover, 24 pagina’s, Gottmer
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Mijn naam is Haas / Nooit meer nat
Naar bed met “Welterusten Sterren”
Recensies Boekenclub: Aap Beer Cheeta

About Pien

Check Also

Baby Op Schoot Kriebeltjes

De omslag van dit kleine prentenboekje vind ik veelbelovend. Een vrolijk gekleurde illustratie en de …