Van wie zijn die billen?

Frattini,Stephanie,stephanie frattiniDeze hippe fotoboeken zijn ideaal voor kleuters die van dieren houden, en welke kleuter doet dat niet? Op de stevige flappen in ‘Van wie zijn die billen?’ is een uitvergroot detail van een paar dierenbillen te zien. Het kind moet raden welk dier er achter die bilpartij verborgen zit. ‘Van wie zijn die ogen?’ is op hetzelfde principe gebaseerd. Daarnaast valt er ook van alles te leren in deze boeken. Waarom een schildpad wel eens huilt bijvoorbeeld, of waar die grote witte vlek op de billen van het damhert voor dient.

Recensie:
Het boek Van wie zijn die billen? is een leuk boek voor je kind om eens op een andere manier kennis te maken met dieren. Er staan mooie foto’s in van de dieren. Elke foto van een kont kun je openklappen. In de flap staat een foto van de voorkant van het dier, de naam en allemaal informatie over het dier. Het boek heeft een stevige voorkant en de flappen die je kunt openklappen zijn van stevig karton.

Van wie zijn die billen? – Stephanie Frattini
Kinderboek, hardcover, 24 pagina’s, Gottmer
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Mijn naam is Haas / Nooit meer nat
Naar bed met “Welterusten Sterren”
Recensies Boekenclub: Aap Beer Cheeta

About Pien

Check Also

Baby Op Schoot Kriebeltjes

De omslag van dit kleine prentenboekje vind ik veelbelovend. Een vrolijk gekleurde illustratie en de …