Turbo mama

turbo mamaIsabelle en Jack verwachten hun eerste kind. Isabelle is een moderne super moeder! Tenminste, dat zou ze heel graag willen zijn, als ze niet een beetje in paniek was. Zal ze haar bekkenbodem op tijd kunnen vinden? Waar haalt ze zo snel zo’n über trendy kinderwagen vandaan? Isabelle voelt zich ook absoluut niet moederlijk – integendeel. Zou ze een prenatale depressie hebben? Gelukkig heeft ze een heleboel lieve vriendinnen, zoals Fran en haar zus Audrey. Heel misschien gaat het Isabelle toch lukken haar zwangerschap door te komen met haar waardigheid, haar relatie en enkele niet nader genoemde lichaamsdelen intact. Maar misschien ook niet.

Melanie La’Brooy schreef Turbo mama kort na de geboorte van haar eerste kindje en wil duidelijk stellen dat het hier om fictie gaat. Als ze niet schrijft, haar hond uitlaat, de was doet of als bijtring wordt gebruikt, hangt ze het liefst half bewusteloos tegen het dichtstbijzijnde meubelstuk…

Recensie
Dames, ga er eens lekker voor zitten. Dit boek moet je gaan lezen! De hoofdpersoon Isabelle neemt je in dit boek mee met al haar zwangerschapshormonen, onzekerheden en vragen. Eén en al herkenning voor zwangere vrouwen en de doorgewinterde mamma. Turbomama is makkelijk geschreven waardoor het heerlijk lezen is. Een absolute aanrader voor alle (bijna) moeders en ook erg leuk om je zwangere vriendin cadeau te geven. Je bent namelijk echt niet alleen in je onzekerheden!

Tip: maak wat tijd voor jezelf vrij, want je legt het niet makkelijk weg. Gewoon te leuk!

Turbo mama – Melanie La’Brooy
Roman, paperback, 368 pagina’s, The House of Books
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Mira Ahles

Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Wandelen en rennen: zo blijf je in shape tijdens en na je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap goed voor jezelf zorgen, is ook goed voor je baby zorgen. Gezonde …