Tekenen met Mijn doedelboek

tekenboekMet Mijn Doedelboek maak je in een handomdraai de mooiste kunstwerken. Het doedelboek daagt kinderen vanaf een jaar of zeven uit de meest maffe dingen te verzinnen en uit te werken. Op elke bladzijde krijgen kinderen een voorzet die een beroep doen op hun fantasie. Deze voorzetjes zijn mooi en grappig en hebben titels als: ‘Zo zien winnaars eruit’ en ‘Trouwt dit monster met een prinses?’. Kinderen kunnen zelf de tekeningen afmaken, inkleuren en er eventueel een verhaal bij verzinnen.

Recensie
Wat een heerlijk boek voor kinderen die houden van tekenen. Ook kinderen met veel fantasie kunnen zich hierin uitleven. Doordat er al een opzet is en je kind niet met een leeg vel begint, krijgt je kind prikkels tot het tekenen van iets anders dan dat hij of zij anders zou tekenen. Mijn Doedelboek is lekker dik en heeft veel variatie. Voor uren teken en fantasie plezier. Leuk om zo je kind aan de slag te zien en dus zeker een aanrader!

Mijn doedelboek – Labor Ateliergroep
Tekenboek, paperback, 176 pagina’s, Lemniscaat
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Mira Ahles

Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Baby Op Schoot Kriebeltjes

De omslag van dit kleine prentenboekje vind ik veelbelovend. Een vrolijk gekleurde illustratie en de …