Tekenboek en rugzak in één

Als avonturier weet je natuurlijk nooit wanneer je een ontdekking doet. Daarom is het wel zo handig om altijd je tekenboek bij de hand te hebben. Dat hadden alle beroemde ontdekkingsreizigers immers ook. Mijn tekenboek rugzak is voor alle kinderen die regelmatig op avontuur gaan. Of dit nu in de achtertuin, op vakantie of uit logeren is.

Mijn tekenboek rugzak is inclusief een etui en een kompas om de weg niet kwijt te raken. De tas heeft een extra vakje voor een pakje drinken en een koek. Je kunt er zelfs een nieuwe tekenboek in doen als de oude vol is.

Recensie
Ok, dit is echt een leuk en origineel cadeau voor avontuurlijke kinderen of kinderen die het heerlijk vinden om te tekenen of schilderen. Een goede rugzak met daarin een tekenblok verwerkt. Altijd alles bij je om gedachtes op te schrijven, om overal eens heerlijk te tekenen of om ontdekkingen ter plekke te noteren. Ik weet zeker dat ik mijn neefje van 8 jaar in ieder geval heel blij ga maken met Mijn Tekenboek Rugzak!

Bestel ‘Mijn tekenboekrugzak’ hier>>

[sam id=”20″ codes=”true”]

About Mira Ahles

Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Baby Op Schoot Kriebeltjes

De omslag van dit kleine prentenboekje vind ik veelbelovend. Een vrolijk gekleurde illustratie en de …