Ik leer haken

kinderboekDit leuke boek van Lucinda Guy en François Hall bouwt verder op de succesvolle methode die ze ontwikkelden in hun boek Ik leer breien! Met wat hulp van de twee muisjes Pien en Pepijn en de aardige wolf Bob leren kinderen de basisvaardigheden: hoe je haaknaald en garen moet vasthouden, hoe je vasten en stokjes haakt, steken meerdert en mindert en hoe je rondjes haakt. Alles gaat vergezeld van kleurige stap-voor-staptekeningen. De nieuw verworven vaardigheden kunnen meteen worden geoefend met eenvoudige haakwerkjes, zoals een gestreepte kat of een toffe tas. Kinderen van 6 jaar en ouder leren op een leuke manier haken.

Recensie
Ik leer haken is een leuk boek om samen met je kind te leren haken. Het boek gaat vooral over de basis van haken.  Alles staat stap voor stap uitgelegd. Zo is het dus ook duidelijk voor kinderen. Er staan veel leuke dingen die je kunt haken zoals muizen en bloemen.

Ik leer haken – Lucinda Guy en François Hall
Kinderboek, hardcover, 96 pagina’s, Forte uitgevers
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Breien voor baby’s
Je eigen sieraden ontwerpen
Het superleuke knutselboek

About Pien

Check Also

Baby Op Schoot Kriebeltjes

De omslag van dit kleine prentenboekje vind ik veelbelovend. Een vrolijk gekleurde illustratie en de …