Home / Boeken / Creatief boek* / Het superdikke knutselboek

Het superdikke knutselboek

forte uitgeverijIn Het superdikke knutselboek vind je alles over het knutselen met papier en karton, hout, klei, lapjes en wol, kralen, takjes en dennenappels en nog veel meer! Van een eierdooskrokodil tot een egel, van een schelpenketting tot een houten scheepje en van een geboetseerde eendenfamilie tot een circuswagen van papier: het is allemaal terug te vinden in het Superdikke Knutselboek.

Recensie:
Het superdikke knutselboek
is een erg leuk boek voor creatieve kinderen om zelf te doen of voor moeders om samen met hun kind iets te gaan maken. In het boek staan veel leuke dingen die je kunt maken. Er staat stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Dat maakt het boek erg duidelijk voor kinderen. Dit boek is zeer geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en een absolute aanrader om met je kind te gaan doen. Ook als je zelf niet zo creatief bent…

Het superleuke knutselboek
Knutselboek, hardcover, 192 pagina’s, Forte uitgevers
Bestel het boek hier via bol.com>>

Lees ook:
Knutselen met DORA
Om 8 uur bij de Ark
Wauw, het is winter!

About Pien

Check Also

Baby Op Schoot Kriebeltjes

De omslag van dit kleine prentenboekje vind ik veelbelovend. Een vrolijk gekleurde illustratie en de …