Home / Recensies / Boeken / Overige volwassen boeken / Schat, zal ik de was doen?

Schat, zal ik de was doen?

schat zal ik je was doen?Uit onderzoek is gebleken dat wassen en vooral strijken klussen zijn die voor het overgrote deel door vrouwen worden gedaan. Niet alleen omdat mannen het niet willen doen, maar ook omdat vrouwen vinden dat mannen het niet kunnen doen. vaders, hier is jullie kans. Schat, zal ik de was doen? bevat een volledige instructie hoe om te gaan met de was, de wasmachine, het wasdrogen en zelfs het strijken. Naast de instructies staat het boekje vol wetenswaardigheden en stukjes over de geschiedenis van het wassen en strijken. Lees het boek door en laat de moeder des huizes weten dat je er klaar voor bent.

Recensie
Schat, zal ik de was doen?
is een boekje door een man geschreven en gericht op mannen. Echter dit boekje is handzaam en volledig. Het bevat een symbolen overzicht en een uitgebreide vlekkengids. Door het kleine formaat is het prima in de buurt van de wasmachine en de strijkplank te bewaren, zodat je nog even gauw kunt kijken hoe het alweer was. En wees nou eerlijk, welke vrouw heeft ooit dergelijke uitgebreide informatie gekregen alvorens zij zelf aan de slag ging met de was. Een zeer bruikbaar boek; ook voor moeders. En als tip voor de vaders…

Schat, zal ik de was doen? – Rudolf Hunnik
Instructieboek, paperback, 75 pagina’s, Pica

Bestel dit boek hier via Bol.com>>

[sam id=”20″ codes=”true”]

About Irene

Check Also

De wildernis in (Warrior Cats 1) [recensie]

Al eeuwenlang delen vier wilde kattenclans het woud, volgens de regels die door hun voorouders …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten