Home / Actie / Win / Sprookjesboom heeft een nieuwe website

Sprookjesboom heeft een nieuwe website

website van eftelingDe Sprookjesboom heeft een nieuwe website. Sprookjesboom.com is een leuke, interactieve website voor kinderen en hun ouders. Er staan zijn nu al drie bekende karakters uit het Sprookjesbos online, namelijk de Heks, Assepoester en de Draak. In het voorjaar van 2010 worden hier nog eens twee andere karakters aan toegevoegd. De website is zoals je die van De Efteling kan verwachten met prachtige animaties en spannende avonturen. Plezier en sfeer gegarandeerd dus.

Help jij Assepoester haar theeservies te vinden?
Assepoester is druk in de weer. Roodkapje komt namelijk bij haar op bezoek en ze wil dat haar kasteel er spik en span uitziet. Assepoester heeft veel zin in haar middag met haar vriendin! Maar waar heeft ze haar feestelijke servies nou gelaten? Zou het kwijt zijn? Speel hier het spel van Assepoester>>

doe mee en wineftelingWin een Sprookjesboom Shopper
Trotse Moeders mag 5 exclusieve Sprookjesboom shoppers verloten. Wil jij ook je boodschappen doen met hulp van de bekende Sprookjesboom figuren? Klik hier en schrijf je in. Onder alle inzendingen verloten wij deze prijzen. Inschrijven kan t/m 17 januari 2010.

Lees ook:
Win je eigen Sprookjesboom boek
Sprookjesboom de Musical wegens succes verlengd
Kinderen maken De Efteling weer het populairst

About Mira Ahles

Ondernemer, blogger en oprichter van TrotseMoeders.nl, TrotseVaders.nl & de Club van Slechte Huisvrouwen. Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Het is weer RAAK! in De Efteling

Een en al vrolijkheid, dat is wat in me opkomt wanneer ik de dames van …

Geef een reactie