Home / Actie / Win / Je eigen sprekende Woezel of Pip winnen

Je eigen sprekende Woezel of Pip winnen

woezel en pipNog maar net in de winkels en nu al een gegarandeerde hit: de sprekende Woezel en Pip. Deze heerlijk zachte pluche pop is veel meer dan een fijne knuffel. Je kindje kan samen leren en spelen met deze leuke hondjes. woezel en pipOp een eenvoudige en speelse manier wordt het herkennen van de cijfers 1 t/m 10, de vormen en de kleuren geleerd:

  • Druk op het rechterhandje en dan stelt Woezel of Pip zichzelf voor.
  • Druk op het linkerhandje en dan kunnen we samen zingen.
  • Als je op de buik drukt, dan leert Woezel of Pip je de kleuren en vormen kennen.
  • Druk op de cijfers op de voeten en dan leert Woezel of Pip je tellen van 1 tot en met 10.

Je kan dit speelgoed zelf online uitproberen. Klik hier om Sprekende Woezel uit te proberen en hier kan je Sprekende Pip testen. Druk maar eens met je muis op de figuurtjes op de handjes, voetjes en buik.

woezel en pipDe stemmen van Woezel en Pip zijn duidelijk ingesproken door Babette van Veen. Deze leuke, schattige hondjes nodigen je kind uit initiatieven te nemen. De motorische vaardigheden worden gestimuleerd en gecoördineerd. Een goede oefening voor de ontwikkeling van de spreekvaardigheid en het gehoor van jouw baby en dreumes.

Dit geweldige speelgoed is geschikt voor kinderen van 6 tot 36 maanden. De pluche pop is ongeveer 37 cm hoog. De Sprekende Woezel en de Sprekende Pip zijn per stuk € 24,99, maar tijdens onze Woezel en Pip actiemaand met korting te koop in onze eigen webshop. Kijk hier>>

doe mee en winWin je eigen Sprekende Woezel of Sprekende Pip
TrotseMoeders.nl mag maar liefst zes Sprekende Woezels en Pips weggeven onder haar lezers! Wil jij jouw kindje hiermee verrassen? Klik hier en schrijf je in. Onder alle inzendingen verloten wij de knuffels. Inschrijven kan t/m 8 november 2009.

.

Lees ook:
Win de nieuwste DORA DVD

De Woezel en Pip Theatershow
Het vijfde boekje van Woezel en Pip
Dé oplossing voor omvallende kinderwagens en buggy’s

About Mira Ahles

Ondernemer, blogger en oprichter van TrotseMoeders.nl, TrotseVaders.nl & de Club van Slechte Huisvrouwen. Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Woezel en Pip: Naar school

Woezel en Pip gaan vandaag voor de allereerste keer naar school. Wie zou er bij …

2 comments

  1. Hallo,

    Ik ben moeder van 4 kinderen en ze vinden woezel en pip allemaal heel leuk, dus we zouden het heel leuk vinden om er 1 te winnen.

    Groeten Linda

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten