Home / Actie / Korting / De Woezel en Pip Theatershow

De Woezel en Pip Theatershow

Poster voorstelling Woezel en PipWoezel en Pip gaan samen met hun vriendinnetje Bettina Holwerda op theatertour door meer dan 100 theaters in heel Nederland!

Woezel en Pip, bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst, komen in de unieke show tot leven door middel van handpoppen. De theatershow wordt geproduceerd door Terra / Obe Theater die al vele successen hebben geboekt met hun Kikker voorstellingen. De verhaallijn en muziek zijn geschreven door o.a. Dinand Woesthoff, die als creatief directeur van Dromenjager (het bedrijf achter Woezel en Pip) intensief betrokken is bij de ontwikkeling van alle Woezel en Pip producten.

Licht educatieve thema’s
Tijdens de show wordt het hele gezin meegenomen op een magische rondreis door de tovertuin, waarbij alle vriendjes van Woezel en Pip ook aanwezig zullen zijn. De herkenbare, licht educatieve Woezel en Pip thema’s die belangrijk zijn voor opgroeiende peuters en kleuters, komen in de show ruimschoots aan bod. Ook zit de show boordevol meezing liedjes, bekend van de Woezel en Pip boekjes. Wist je trouwens dat het nieuwe vijfde boekje van Woezel en Pip gebaseerd is op deze theatershow? Bekijk hier de recensie of win je eigen boekje>>

woezel en pip knuffelen elkaarPoppen van ruim een meter
Dromenjager wil met de theatershow een kwalitatief goede show neerzetten. De samenwerking met Terra is daarom ook een bewuste keuze geweest. Deze theatergroep maakt al sinds 1991 voorstellingen speciaal voor kinderen. Hierbij maken ze vrijwel elke voorstelling gebruik van poppen die ruim een meter hoog zijn. Zo ook bij de Woezel en Pip Theatershow.

Meer informatie
De Woezel en Pip Theatershow reist door het hele land. Bekijk hier de volledige speellijst>> Deze theatershow is speciaal ontwikkelt voor peuters en kleuters. De show is dus geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder. Toegangskaarten kosten voor volwassenen € 17,50 en voor kinderen € 15,50.

Ga met 20% korting naar de Woezel en Pip Theatershow
Lezers van TrotseMoeders.nl hebben een streepje voor. Zij mogen namelijk met maar liefst 20% korting naar deze geweldige kindervoorstelling van Woezel en Pip. Deze geweldige korting is alleen geldig voor de show op 21 oktober 2009 om 14.00 uur in Amsterdam (De Meervaart). Wil jij met deze korting naar Woezel en Pip komen kijken? Bestel je de kaarten telefonisch via 020 – 410 7777. Vermeld tijdens de reservering onze actiecode: TrotseMoeders.nl. Wees er wel snel bij, want VOL=VOL.

doe mee en winWin gratis toegangskaarten
Tijdens onze Woezel en Pip actiemaand blijft het feest, want behalve een geweldige korting mogen wij ook nog 4 gezinnen blij maken met 3 vrijkaarten voor een voorstelling van Woezel en Pip. En je mag zelf kiezen in welke plaats en op welke datum je gaat kijken naar misschien wel de allerliefste hondjes van de wereld. Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Schrijf je hier in>> Inschrijven kan t/m zondag 4 oktober 2009.

Lees ook:
Het vijfde Woezel en Pip boekje
Wie is Woezel en wie is Pip?

Woezel en Pip Actiemaand
De leukste Woezel en PIp producten met korting

About Mira Ahles

Ondernemer, blogger en oprichter van TrotseMoeders.nl, TrotseVaders.nl & de Club van Slechte Huisvrouwen. Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Levensgroot het nijntje stoelendans in Utrechtse Kinderboekwinkel

Is jouw kind tussen de 1 en 4 jaar oud en wil hij of zij …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten