Home / Nieuws / TrotseMoeders.nl staat op de Utrechtse Fabriek

TrotseMoeders.nl staat op de Utrechtse Fabriek

Utrechtse FabriekWie al die hippe webshops eens in het echt wil aanschouwen, moet met het hele gezin naar de 2e editie van de Utrechtse Fabriek. Dit o zo hippe evenement vindt plaats op 5 en 6 september van 10 tot 17 uur in het Griftpark in Utrecht. Net als op de eerste editie zijn er weer workshops waar je zelf aan de slag kunt. Voor de kindjes een leuke kinderboerderij en een speeltuin. En voor jezelf…. kramen vòl met leuke spulletjes voor papa, mama en kind! Een hapje en een drankje zal zeker niet ontbreken, alsmede een hoop gezelligheid!

TrotseMoeders.nl is van de partij
Deze editie kun je trouwens in real life kennis maken met TrotseMoeders.nl. Oprichtster Mira Ahles staat er namelijk met TrotseMoeders.nl en allerlei leuke artikelen uit de TrotseMoeders Webshop. Test zelfs superproducten als de BuggyWeights en de BuggyHooks. De mooiste kinderboeken liggen voor je klaar en speciaal voor dit evenement hebben we ook een aantal exclusieve en handgemaakte producten liggen, zoals unieke speenkoorden en handgeschilderde baby- en kinderkleding. En iedereen die zich bij de stand inschrijft als TrotseMoeders.nl lid krijgt een kortingsbon van 15% voor onze webshop. Onder alle inschrijvingen van dit weekend verloten 3 verrassingspakketten met o.a. wat artikelen uit onze webshop! Zomaar, gratis en voor niets. Omdat we het leuk vinden om je in het echt te zien. Mis het dus niet!

Trouwens, wij delen onze stand met het gezicht achter de website HipenHot die alle aankomende trends spot. Zij zal daar met prachtige spullen staan van haar webshop Jeej. Daarnaast staan er natuurlijk nog meer hippe webshops, waaronder Pimp Your Kids, Sprout Kingdom, KiddoKek en nog een boel andere verrassingen. Voor meer informatie kijk je natuurlijk op de website van de Utrechtse Fabriek.

Delen:
FacebookTwitterGoogle+PinterestGoogle GmailLinkedInDelen

About Mira Ahles

Ondernemer, blogger en oprichter van TrotseMoeders.nl, TrotseVaders.nl & de Club van Slechte Huisvrouwen. Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

header

Geboortekaartje kiezen? Bekijk de laatste trends!

Elk geboortekaartje is uniek. Toch zijn er ook trends te ontdekken in geboortekaartjes. Door je …

Geef een reactie