Home / Actie / Win / Kleertjes waar je vrolijk van wordt!

Kleertjes waar je vrolijk van wordt!

Fris, fruitig en superhip! Dat is de beste omschrijving voor de kleertjes van Kuki Kids, die exclusief bij Musjes.com verkrijgbaar zijn. De Kuki Kids ontwerpen zijn no-nonsense maar dan met een kekke print waardoor je kindje opvalt in de massa. Kwaliteit en oog voor detail zijn belangrijke begrippen in de Kuki filosofie.

Musjes.com: zo uniek als jouw kindje!
Omdat elk kindje, hoe klein ook, een uniek persoontje is vinden ze bij Musjes.com dat ze ook originele kleertjes aan moeten. Je vindt hier dan ook alleen merken die uniek zijn in Nederland. De kinderkleding is zeker geen dertien-in-een-dozijn! Vandaar dat je hier ook het merk Kuki Kids vindt.

Het assortiment
Kuki Kids heeft een brede selectie jurkjes, rokjes, shirtjes, jasjes, broekjes en rompertjes; voor jongens én meisjes. De shirtjes, rompertjes en broekjes zijn gemaakt van het zachtste en fijnste katoen en beschikbaar in de maat 0 tot 2 jaar. De jurkjes, rokjes en jasjes zijn gemaakt van een stevig zwaar katoen waardoor ze luchtig, maar toch warm zijn om met een shirt en maillot eronder te dragen. Deze zijn verkrijgbaar in maten 6 maanden tot 6 jaar! Dus voor jongedames die binnenkort naar school gaan zit er ook veel moois tussen!

Met een kledingstuk van Kuki Kids is de kans héél klein dat er op het kinderdagverblijf of op school nóg een kindje met hetzelfde jurkje rondloopt, want Musjes.com koopt elk design maar heel gering in. Zij kiezen liever voor veel verschillende ontwerpen en ontwerpers! Neem snel een kijkje, want de shirtjes, broekjes en rompertjes zijn nu met 25% korting>>

doe mee en winWil jij deze leuke kinderkleding winnen? TrotseMoeders.nl is erg verheugd dat wij een jurkje of rokje naar keuze uit de Kuki Kids Collectie mogen weggeven onder onze lezers. Ben jij een mama met een zoon? Dan kan je ook kiezen voor een shirt, rompertje en broekje! Wil jij hierop kans maken? Kijk hier en geef je op>> Inschrijven kan t/m 19 september 2009.

.

About Mira Ahles

Ondernemer, blogger en oprichter van TrotseMoeders.nl, TrotseVaders.nl & de Club van Slechte Huisvrouwen. Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

bol.com: zwangerschapskleding aan collectie toegevoegd en kindercollectie uitgebreid! [verslag van een styling-verwenmiddag & fotoshoot]

Goed nieuws voor alle (toekomstige) Trotse Moeders! Vanaf nu kun je ook zwangerschapskleding bestellen bij bol.com …

One comment

  1. mijn dochter is 6 jaar oud

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten