Beelden nieuwe Disney tekenfilm

walt disney filmfragmentWe hebben de eerste beelden beschikbaar van het nieuwe muzikale sprookje THE PRINCESS AND THE FROG, waarmee Walt Disney Pictures terugkeren naar de roots van hun succes met handgetekende animatie. Van de makers van De Kleine Zeemeermin en Aladin komt het klassieke verhaal met een hedendaagse twist waarin het lot van een mooie prinses en een kikkerprins met elkaar wordt verbonden door een kus. Het leidt hen op een hilarisch avontuur doorheen de mysterieuze moerassen van Louisiana en de stad der steden als het om jazz gaat: New Orleans.

[flashvideo filename=http://www.youtube.com/watch?v=mWCME_MY9h8 /]

THE PRINCESS AND THE FROG wordt begin 2010 in de bioscoop verwacht. De stemmen in de Engelse versie worden o.a. vertolkt door Anika Noni Rose, Terrence Howard, John Goodman, Oprah Winfrey, Keith David, Jim Cummings en Jenifer Lewis.

Lees ook:
Mickey’s Magic Show
Betoverende kamerstickers van Disney

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Draken en Deuntjes – film

‘Draken & Deuntjes’ zijn vijf fabelachtige en muzikale kinderfilmpjes voor jonkvrouwen en ridders vanaf 5 …