Home / Nieuws / Dé tip van Brad Pitt

Dé tip van Brad Pitt

Brad Pitt gebruikt babydoekjes om zichzelf fris te houden. ”Als je zweet en je hebt geen tijd om te douchen, neem je gewoon een babydoekje en dat wrijf je onder je oksels, vertelde hij ons”, aldus acteur/regisseur Eli Roth tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Roth speelt samen met Pitt in de nieuwe Quentin Tarantino-film Inglourious Basterds. De wereldster gaf Roth tussen de opnames door adviezen. ”Hij zei: ‘Ik heb zes kinderen. Man, ik word de hele dag ondergepist. Ik heb geen tijd om te douchen. Je moet gewoon met die doekjes onder je armen wrijven’.” Roth noemt het de beste hygiënetip die hij in tijden heeft gekregen.

About Mira Ahles

Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Zo eten de kinderen van Trotse Moeder Marit hun broccoli

Dit is één van de inzendingen waarmee Trotse Moeders kans maakten op een Dirk Scheele …