Sky Pirates in Avonturenpark Hellendoorn

Drie keer is scheepsrecht! Voor het derde achtereenvolgende jaar komen de beruchte piraten van Sky Pirates naar Avonturenpark Hellendoorn. Met de spectaculaire stuntshow zullen de piraten zich van hun stoerste kant laten zien. Sprongen uit torenhoge masten en halsbrekende toeren: de beruchte zeerovers zullen het publiek gedurende de hele show op het puntje van hun stoel laten zitten.

Sky Pirates is een 30 minuten durende show boordevol spanning en avontuur voor het hele gezin. Het Sky Pirates team bestaat uit een internationaal gezelschap professionals die in verschillende takken van de sportwereld actief zijn. Twee maanden lang, van 4 juli tot en met 6 september 2009, is het bonte gezelschap artiesten dagelijks meerdere malen te bewonderen. Spetterende actie en een spannende show vol spektakel: de piraten zijn vastbesloten om de grote schat die diep verborgen ligt uit het water op te duiken. Naast metershoge sprongen, uitgevoerd door professionele schoonspringers, houden de piraten ook van een partijtje zwaardvechten om hun vijanden een lesje te leren.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Een dagje in Avonturenpark Hellendoorn [verslag]

Onderweg…. hagelbui, drie graden…. Tja, een dagje Hellendoorn, zou dat nog een succes kunnen worden …