Zó gaat het bij Het Klokhuis

In het boek Zo gaat het bij Het Klokhuis en zo maak je je eigen videofilm neem je een kijkje achter de schermen van Het Klokhuis. De regisseurs, acteurs, presentatoren en andere makers vertellen je zelf wat er allemaal komt kijken bij het maken van een Klokhuisaflevering. En dat levert heel wat grappige, spannende en gekke verhalen op.

In ditzelfde boek ga je ook zelf aan de slag. Pak je camera en maak je eigen mooiste videofilm. Met de uitleg en tips van de makers van Het Klokhuis is het gemakkelijker dan je denkt.

Met veel anekdotes wordt er in dit boek alle faccetten verteld over het tot stand komen van een heus filmpje. Niets wordt overgeslagen, van het verhaal, het camerawerk, de presentatie, het geluid, decor, kleding en grime. In elk hoofdstuk wordt eerst verteld hoe het er bij Klokhuis aan toe gaat, daarna hoe kinderen dit zelf kunnen doen. Dit boek is leuk om te lezen en spoort aan tot zelf doen!

Zo gaat het bij Het Klokhuis en zo maak je je eigen videofilm
Lemniscaat – € 17,50

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …