Ben jij de heldhaftigste persoon van Nederland?

Op zaterdag 13 juni aanstaande wordt op Sprookjescamping de Vechtstreek een speciale Sprookjesdag georganiseerd. Tijdens deze dag zal de camping meer dan anders in het teken van Sprookjes staan! Kinderen worden de hele dag vermaakt door het animatieteam van de camping en een bekende Nederlandse schrijver zal voorlezen uit zijn nieuwe kinderboek. Ook is er een grote skelterbaan van Berg Toys aangelegd, waar kinderen lekker kunnen scheuren om geld op te halen voor het goede doel. Maar er is nog meer!

Recordpoging grootste sprookje
Op deze speciale sprookjesdag worden er met alle campinggasten en kinderen uit de buurt een recordpoging gedaan om met zoveel mogelijk kinderen samen het grootste sprookje te schrijven. De bedoeling is dat elk kind een zin toevoegt aan een voorgaande zin geschreven door een ander kind. Iedereen zal op deze manier met een eigen zin bijdragen aan het sprookje waardoor het verhaal verrassende wendingen zal kennen! Via een oproep op verschillende websites wordt gevraagd welke zin absoluut niet mag ontbreken in een goed sprookje. Deze zin wordt in het sprookje verwerkt.

Heldhaftigste Nederlander gezocht!
Een van de personages die een belangrijke rol speelt op de camping is Hannah de Heldhaftige. Hannah is een heel dapper meisje. Sprookjescamping de Vechtstreek is op zoek naar mensen die net zo heldhaftig zijn als ‘Hannah de Heldhaftige’. sprookjescampingHeb jij wel eens een heldendaad verricht of ken je iemand die dat  heeft gedaan? Stuur dan jouw verhaal op naar info@sprookjescamping.nl en maak kans op de Hannah de Heldhaftige bokaal en een verblijf op Sprookjescamping de Vechtstreek. Op 13 juni wordt tijdens de Sprookjesdag op Sprookjescamping de Vechtstreek de prijs uitgereikt aan de meest heldhaftigste persoon. Degene die de meest heldhaftige daad heeft verricht zal beloond worden met een verblijf op de camping.

Over de Sprookjescamping
Sprookjescamping de Vechtstreek is één van de meest bijzondere en verzorgde campings voor gezinnen met jonge kinderen. Op deze 5 sterren familiecamping (in 2007 verkozen tot ANWB Camping van het Jaar) hebben kinderen én hun ouders de tijd van hun leven. De Sprookjescamping heeft haar eigen sprookjesverhaal en eigen sprookjesfiguren, die kinderharten zonder uitzondering weten te veroveren. Op de Sprookjescamping is werkelijk aan alles gedacht; van het plezier voor de allerkleinste gasten tot het comfort en gemak voor de ouders.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Ontspanning en vermaak op de Sprookjescamping [verslag]

Verslag van ons goed verzorgde kampeerweekend op de vijf-sterren Sprookjescamping in Rheeze (Overijssel).