Familiepretpark Koningin Juliana Toren

Familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn is het gezelligste, veiligste en meest overzichtelijke familiepretpark van Nederland. Het pretpark bevindt zich middenin de Veluwse bossen. Het pretpark, met meer dan 50 fantastische attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan families, vrienden en kennissen met kinderen vanaf 2 tot circa 12 jaar.

Een kleine greep uit de vele attracties is o.a. een spannende rit in Jul’s Super Achtbaan, genieten van het schitterende uitzicht vanuit het Reuzenrad en een tocht in de Dino Toer langs levensechte dinosaurussen! De kinderen kunnen heerlijk springen, klimmen, glijden en klauteren in de kleurrijke en veilige speeltuin. Na omgetoverd te zijn tot piepkleine muisjes beleven jong en oud een vrolijke voorstelling in de Magic Music Mouse Show. In de sfeer van piraten, de zee en de pruttelende bootjes is een vaart met Jul’s Piratenschip Moby Dick een echte aanrader. Jul’s tollende hoed biedt de wat oudere kinderen veel tol en draai plezier. Zes Mexicaanse hoeden gaan op en neer en heen en weer in Mexicaanse sferen. 

Aan de allerkleinste kinderen is ook gedacht. Zij maken een tocht langs de kabouters in Kabouterwonderland, rijden als een cowboy op hun eigen paard over de Paardenbaan, nemen de eerste rijlessen in de Minibotsauto’s en swingen mee in de Jumbodans.

Een super attractie in ontwikkeling!
Momenteel werkt Jul de Muis hard aan een nieuwe botsauto- en glijbanenhal. De verwachting is dat medio 2009 de benedenverdieping, de spectaculaire botsautohal, klaar is! Dat wordt lekker botsen en heerlijk achter elkaar aan zitten! Wie gaat de uitdaging aan? 

Nieuwe attractie
De nieuwe attractie die vanaf begin 2009 al draait is Jul’s Simulator! In Jul’s Simulator beleven de bezoekers spannende momenten met telkens weer een andere superfilm. Zo maakt de bezoeker een enorme lange vrije val in een achtbaan door een maanlandschap, zit hij als een politieagent achter boeven aan in de ruimte of probeert hij net als Aladin, zwevend op een vliegend tapijt, de prinses te redden!

Gratis parkeren, koffie en thee
Bezoekers van familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn kunnen hun auto gratis parkeren. Daarnaast kunnen zij ook genieten van een gratis kopje koffie of thee in het gezellige restaurant. Het gebruik van de sanitaire voorzieningen is eveneens gratis. Kijk voor prijsinformatie en openingstijden op JulianaToren.nl

About Rikkert van Nispen

rikkert@dataunlimited.nl'

Check Also

Jul & Julia Zomerweken bij De Julianatoren [verslag]

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ben ik een grote fan van kinderpretpark De Julianatoren. Bijna ieder …