Archeon, de wereld van de geschiedenis!

Doe de prehistorie, beleef de Romeinse tijd en ervaar de middeleeuwen. Geschiedenis saai? Niet in Archeon! Je maakt deel uit van de geschiedenis. Er staan 43 huizen en gebouwen, deze hebben ooit allemaal echt bestaan in Nederland. In en bij de gebouwen wonen mensen die eruitzien en leven zoals onze voorouders. Met deze “archeotolken” kan je een praatje maken of je helpt ze bij iets wat ze aan het doen zijn.

archeon gladiatorengevechtDus…ga terug in de tijd en zie hoe het dagelijkse leven er vroeger uitzag. Elke dag zijn er in Archeon volop activiteiten die geweldig zijn voor kinderen, zoals schminken, vlotvaren, exerceren met Romeinse soldaten, kalligraferen en boogschieten. En je kan je bezoek aan Archeon niet beter eindigen dan met een spannend gladiatorengevecht in de Arena.

Kijk voor meer informatie op Archeon.nl

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Expeditie Archeon – kamperen in Archeon [verslag deel 1]

Archeon, een park waar je geschiedenis kunt beleven, waar je verhalen kunt horen, kunt zien …