Goede tips voor na het opruimen

Twee geweldige tips die we je niet kunnen onthouden. Tips waarmee je iets goeds doet met spullen die waarschijnlijk anders toch in de prullenbak verdwijnen.

TIP 1: Heb je net opgeruimd? Dan ben je vast nog wel eens verlopen cadeaubonnen tegen gekomen. NIET WEGGOOIEN! Sinds kort kan je met deze verlopen cadeaubonnen terecht bij www.doneerkadobon.nl. Door jouw verlopen cadeaubonnen naar hen te sturen, steun je goede doelen die kinderen in binnen- en buitenland een betere toekomst geven.

TIP 2: Net bevallen en is je kraampakket niet (helemaal) gebruikt? Stuur jouw ongebruikte materialen van jouw medische pakket naar Stichting Baby Hope. Zij zorgen er voor dat deze spullen naar ontwikkelingslanden gaan waar ze altijd een te kort hebben aan navelklemmetjes, gaasjes en onderleggers. Uiteraard hebben ze alleen iets aan verpakkingen die nog niet geopend zijn.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Zootje ongeregeld

Iris Boter… die naam komt me zo bekend voor? En ineens kan ik het plaatsen: …