Puppy & Kitty in my pocket

Is jouw kind helemaal dol van poesjes? Zeuren ze bij jou thuis ook om een puppy? Geef ze dan 1 van die schattige, kleine kittens of aandoenlijke, knuffelbare puppy’s. Wie valt daar nou niet voor? Met Kitty in my pocket en Puppy in my pocket kan je kind nu altijd en overal genieten van zijn of haar snoezige huisdier!

Ze kunnen maar liefst 12 verschillende kittens en 24 verschillende puppy’s verzamelen. Elk hondje of poesje heeft een eigen look en persoonlijkheid. Ze zien er niet alleen schattig uit, ze zijn door hun zachte vacht ook heel aaibaar. Bekijk ze allemaal in het onderstaande filmpje. Een losse Kitty of Puppy in My Pocket kost € 1,99 per stuk en ze zijn ook per 4 verpakt voor € 5,99. Een ideaal klein cadeautje of voor de kinderen om zelf te kopen van hun zakgeld. Ze willen er namelijk absoluut meer zodra ze er eentje gekregen hebben. Ze zijn namelijk super schattig en leuk om fantasierijk mee te spelen.

 

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...