Mickey’s Magic Show

De makers van Disney On Ice presenteren Disney Live! Mickey’s Magic Show, een theatershow die Disney Magie een nieuwe inhoud geeft. Tijdens de voorstelling geven Disney karakters en professionele illusionisten samen een live show die kinderen van alle leeftijden zal betoveren.

Mickey Mouse, Assepoester en Donald Duck
Meestergoochelaar Mickey Mouse laat fantastische illusies zien, samen met Assepoester’s Petemoei, de Gekke Hoedenmaker uit Alice in Wonderland en de professionele illusionisten Brad Ross en Alex Gonzalez. De magie is compleet met de Disney prinsessen Belle en Sneeuwwitje. En natuurlijk ontbreken Goofy, Donald Duck en Katrien niet! De hele show is Nederlands gesproken, dus magisch plezier voor het hele gezin.

[flashvideo filename=http://www.youtube.com/watch?v=J3LMWODfyEU /]

Kaartverkoop
Vanaf 17 februari t/m 1 maart 2009 zijn Mickey Mouse en zijn vrienden te zien in Groningen, Den Haag, Arnhem en Eindhoven. Kaarten zijn te koop via de Nationale Theaterkassa: 0900 – 202 92 00 (€ 0,45 p/m) of via www.ticketservice.nl.  

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Disney on Ice – Onvergetelijke Avonturen [verslag]

Jaaa Disney on Ice! Dat is echt altijd een feestje. Op vrijdagavond stapte ik met …