De hipste baby- en kinderkleding bij Happybee

happybee logoHappybee is de webwinkel voor hippe baby- en kindermerkkleding in de maten 50 t/m 152. Happybee is een jong bedrijf opgericht door moeders voor moeders, om gemakkelijk wanneer het jou uitkomt online aankopen te doen. De hedendaagse moeder heeft een druk bestaan, waardoor even snel naar de winkel gaan om kinderkleding te kopen vaak erg veel tijd in beslag neemt.

Merkkleding
Door het ruime aanbod van mooie en kwalitatief goede baby- en kinderkleding hoef je de deur niet meer uit! Je ziet direct online welke collectie beschikbaar is en of de juiste maat er nog tussen zit. Happybee werkt uitsluitend met gerenommeerde merken als Baby Barb, Barbara Faber, Billy & Lilly, Blablabla, Cakewalk, Doerak, Lee, Noppies, Pointer en Pointer Baby. Je vindt bij Happybee de laatste mode uit de nieuwste collecties.

Neem snel een kijkje op Happybee>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

De leukste winterjassen voor jongens en meisjes!

Over een paar weken is het weer zover. De winter gaat van start! Wij kijken …