Volg Mira en haar gezin op de voet

moeder leest voor het slapen gaan nog een boekje voor aan haar 2 kinderenWist je dat de oprichter van TrotseMoeders.nl een kijkje geeft in haar leven? Mira is 29 jaar oud, getrouwd, moeder van twee dochters en zwanger. Janne is 3,5 jaar en is het liefste een prinses. Robin is al weer bijna 2 jaar en zegt sinds kort alleen nog maar “nee” en “mijn”. Mira heeft samen met haar man een eigen zaak, alleen werkt zij voornamelijk vanuit huis. Ze is ook nog eens 33 weken zwanger van een derde dochter.  

Op Twitter en TrotseMoeders.nl
Via korte berichtjes vertelt Mira wat er nu in het gezin gebeurd, met haar zwangerschap of op de zaak. Ook reageert ze op vragen en reacties van andere vrouwen. Mira houdt haar ‘dagboek’ bij op Twitter, maar haar berichten zijn niet alleen daar te lezen. Op elke pagina van TrotseMoeders.nl zie je in de rechterbalk haar laatste berichten.

Wil jij ook met Mira praten of vragen stellen aan haar? Meld je dan geheel vrijblijvend en gratis aan bij Twitter, wordt een ‘follower’ van Mira (ze heeft gebruikersnaam: Mira_ah) en reageer op haar berichten.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Volg mij / De Hashtagmoorden

Freddie Venton werkt in een koffiebar, maar droomt van een baan als journaliste. Een toevallige …