Kleine Fabriek – modetrends voor kinderen

Gister was TrotseMoeders.nl op de vakbeurs de Kleine Fabriek. Dit is een internationale baby- en kindervakbeurs voor kleding, interieur, accesoires, speelgoed en nog veel meer. Inkopers van winkels, webshops en warenhuizen kunnen hier twee keer per jaar terecht voor de nieuwste trends in het midden- en hoogsegment. Zij vinden hier de nieuwste collecties en kunnen direct zaken doen. De kleine fabriek is zelf qua uitstraling een weerspiegeling van de moderne kinderwinkel.

kleding van voltrefferDeelnemende merken
Ook deze editie (fk8) had weer een sterk aanbod van vaste merken en spannende nieuwkomers. Opvallend is dat veel van de aanvragen voor deelname aan de Kleine Fabriek uit het buitenland komen. Ze hebben aanvragen uit Italië, België, Spanje, Duitsland, Engeland, Zweden en zelfs vanuit de Verenigde Staten en Japan. Noemenswaardig zijn o.a. het Nederlandse Bomba for Girls, het Italiaanse Douuod en het Engelse No added Sugar, het Deense Norlie en het Belgische Scapa. Natuurlijk laten ook altijd gevestigde namen als Levi’s, Replay, Bellerose, Imps & Elfs en Oilily zien wat voor moois zij te bieden hebben.

Omdat er geen ruimte is voor alle aanvragers EN de Kleine Fabriek staat voor een mix van toonaangevende merken en kleine vernieuwende labels uit binnen- en buitenland die voor hoge kwaliteit en originaliteit staan, is er een selectiecommissie die iedere nieuwe aanvraag bekijkt.

Zelfs speelgoed komt aan bod
Op de Kleine Fabriek is er veel meer te zien dan alleen kleding. Zo zijn er weer een aantal nieuwe meubel- en interieurmerken, o.a. Oliver Furniture (Denemarken), Colorique (Nederland) en VolumeZero (Frankrijk). Passend bij het huidige aanbod van de moderne kinderwinkel zal er verder keuze te over zijn in schoenen, accessoires, speelgoed en andere hebbedingen. Ook wij hebben er leuke artikelen en spullen gevonden voor in onze eigen webshop. Deze producten zijn allemaal het nieuwste van het nieuwste en behoren allemaal (zoals alles op de Kleine Fabriek) bij de laatste trends.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Glam Goo Mega Kit – verwerk slijm in een accessoire [review]

Slijm maken…. het is een rage die ook in Huize Trotse Moeders populair is. Vooral …